Om Gasbiler.info

Gasbiler.info tilbyder information om gaskøretøjer og gastankstationer i Danmark. Du kan desuden få svar på mange spørgsmål om gas brugt til køretøjer. Informationerne bliver løbende opdateret, så du kan følge med i det sidste nye på området. Du kan også se gasbiler.info på mobil og tablet.

Gaskøretøjer – få et overblik over hvilke og hvor mange gaskøretøjer, der findes på det danske marked – personbiler, varevogne lastvogne og busser. For hvert køretøj får du tekniske oplysninger om motoreffekt, brændstoføkonomi, rækkevidde mm og et link til importøren. 

Gastankstationer – her kan du på et kort se placeringen af Danmarks gastankstationer.  Du får desuden oplysninger om præcis beliggenhed, åbningstider, betalingsmåde og kontaktinformation.  

Svar på spørgsmål – få svar på dine spørgsmål og eventuelle bekymringer ved at anskaffe et køretøj, der bruger gas som brændstof, fx om hvor og hvordan man tanker, hvor langt man kan køre i forhold til et benzindrevet køretøj. Du kan også få oplysninger om sikkerhedsrisici og miljøpåvirkning.

Gasbiler.info er udviklet af Dansk Gasteknisk Center og støttet af HMN Naturgas, DONG Energy, Energinet.dk, HOFOR og NGF Nature Energy.