Gå til hovedindhold

Om Gasbiler.info

Gasbiler.info tilbyder information om gaskøretøjer og gastankstationer i Danmark. Du kan desuden få svar på mange spørgsmål om gas brugt til køretøjer. Informationerne bliver løbende opdateret, så du kan følge med i det sidste nye på området. Du kan også se gasbiler.info på mobil og tablet.

Gaskøretøjer – få et overblik over hvilke og hvor mange gaskøretøjer, der findes på det danske marked – lastbiler, busser, varevogne og privatbiler. For hvert køretøj får du tekniske oplysninger om motoreffekt, brændstoføkonomi, rækkevidde mm og et link til importøren. 

Gastankstationer – her kan du på et kort se placeringen af Danmarks gastankstationer.  Du får desuden oplysninger om præcis beliggenhed, åbningstider, betalingsmåde og kontaktinformation.  

Cases - læs om gode eksempler på offentlige og private virksomheder, som har reduceret deres CO2-udslip ved at gå over til biogasdrevne køretøjer.

Svar på spørgsmål – få svar på dine spørgsmål og eventuelle bekymringer ved at anskaffe et køretøj, der bruger gas som brændstof, fx om hvor og hvordan man tanker, hvor langt man kan køre i forhold til et benzindrevet køretøj. Du kan også få oplysninger om sikkerhedsrisici og miljøpåvirkning.

Gasbiler.info er udviklet af Dansk Gasteknisk Center, som er støttet af Evida, Energinet og HOFOR.